Verzekeringen


Regelmatig horen we dat mensen met een uitvaartverzekering denken dat zij geen vrije keuze hebben als het gaat om uitvaartbegeleiding. Gelukkig is het tegendeel waar. U hebt altijd zelf de keuze, ongeacht waar u verzekerd bent. Wij kunnen altijd de uitvaart begeleiden, ook als die verzekeraar zelf uitvaarten verzorgt. Wij zijn zeker niet duurder, ook al krijgt u van hen korting.

De verzekeraar is verplicht om het bedrag waarvoor u verzekerd bent uit te keren, ook als u voor onze begeleiding kiest. Op polissen staat meestal goed zichtbaar ‘In geval van overlijden belt u naar…’ gevolgd door het telefoonnummer van de verzekeraar. Dit bent u echter niet verplicht. 

 

Wij verbazen ons elke weer als we horen dat mensen niet op de hoogte zijn van hun vrijheid om een goede keuze te maken. Het is zo belangrijk dat de uitvaartbegeleider bij u en uw naasten past. Heeft u wel eens nagedacht wie dit voor u zou kunnen zijn? Wie mag voor u klaar staan op intens verdrietige momenten ten tijde van afscheid?

Mochten wij u met onze werkwijze aanspreken, dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. En als het nodig is, dan zijn we er voor u!