Na de uitvaart


Nazorgboek

Bij de informatiemap krijgt u het boek “wat te regelen na een overlijden”. Dit is een praktische handleiding over zaken die na een overlijden moeten gebeuren. Mogelijk kunnen wij u hierbij helpen.

 

Dankkaartjes
Wilt u iedereen bedanken voor de aandacht, aanwezigheid bij het afscheid, kaartjes, bloemen of bezoek in de tijd voor of na het overlijden? Dan kunt u dit doen d.m.v. een dankbetuiging in een dag- of weekblad maar u kunt ook kiezen voor een dankkaartje met een persoonlijke tekst of foto. Ook hier willen wij u graag bij helpen.

 

Urn

Na een crematie geven de nabestaanden een bestemming aan de as. Soms kiest men ervoor om de as te verstrooien op een daarvoor uitgezochte plek. U kunt ook kiezen voor het bewaren van de as in een urn. Ook dan zijn er diverse mogelijkheden. Een columbarium, een urnenmuur en/of urnenzuil. Hier wordt de urn in een sier urn bijgezet. Rondom de crematoria liggen diverse prachtige urnentuinen. Op een door de familie uitgekozen plek wordt een keldertje geplaatst, waarin de urn wordt bijgezet. Hierop kan een zuil worden geplaatst, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit diverse materialen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van een urnenmuur / graf op een begraafplaats van uw keuze.

 

Grafsteen

Na de begrafenis kan er een monument op het graf geplaatst worden. Dit geeft mede vorm aan de laatste plek van de overledene op aarde. Het aanbod hierin is groot. In de informatiemap vindt u de nodige documentatie.