Links


Klik op het logo voor de websites


Werkkracht 15

 

WerkKracht15 in Kampen is een locatie waar je kunt werken als je een licht verstandelijke beperking (LVB) hebt. Heb je daarnaast ook een lichamelijke beperking dan kijken we samen wat er mogelijk is voor jou binnen onze locatie. Je kunt bij ons verschillende werkzaamheden doen en veel leren. Van lichte arbeidsmatige/seriematige handelingen tot inpakwerk. Het maken van kaarsen. Het werken met papier. Tot het maken van meubels en het werken met computers. We bespreken samen met jou bij welke onderdelen je aan de slag wilt.


 

 

 

 

 

 

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

Voor meer informatie en het aanvragen van een wens zie de website van WensAmbulance

 

 26-03-2020

Ineke heeft samen met Wim op verzoek van de directeuren van de katholieke basisscholen in Kampen waar Ineke werkzaam is het rouwprotocol voor beide scholen vernieuwd.

 

Voor ouders, leerkrachten en belangstellenden is het misschien goed dit eens door te nemen. Mocht er een school zijn die geen protocol heeft kunt u deze altijd gebruiken.

Download
Rouwprotocol scholen
Rouwprotocol.docx
Microsoft Word document 113.0 KB


In de zomer van 2017 begon bij mij het plan te groeien om een eigen webshop te starten. Ik wilde iets voor mijzelf maar vooral ook iets vanuit de naam Lauren te kunnen doen. Lauren is onze dochter die helaas veel te vroeg overleed. Ze werd slechts 8 weken oud maar wat zijn we blij dat we haar hebben leren kennen. Zoveel liefde, puurheid en gezelligheid heeft ze ons gegeven. Ze heeft ons leven mooier gemaakt. De naam: ‘ Liefs van Lauren’ verwijst dan ook naar haar.

Meer lezen .......