Links

(Klik op het logo voor de websites)


WAT IS OVER DE IJSSEL EIGENLIJK?

In 1977 werd de vereniging ‘Over de IJssel’ opgericht voor het geven en krijgen van korting bij aankopen. Was het in het verleden bestemd voor ambtenaren en personeelsverenigingen, nu kan iedereen lid worden! De leden van ‘Over de IJssel’, ook wel ODIJ, wonen voornamelijk in Overijssel, Flevoland, Gelderland (Veluwe) en Drenthe.

 

Doel

ODIJ maakt voor haar leden kortingsafspraken met ondernemers.  Bij verzekeringsmaatschappijen, winkels, dienstverleners, verhuurders, makelaars en zelfs een notaris en advocatenkantoor is er voordeel voor leden. ODIJ koopt of verkoopt zelf niets!

In 2022 zijn er ruim 34.000 gezinnen lid en telde de vereniging meer dan 230 leveranciers met zo’n 320 vestigingen. Bij al deze ondernemers en winkeliers (ondernemers) krijgen leden korting op gevarieerde producten en diensten.

 

Meer Over de IJssel

‘Over de IJssel’ is een non-profit organisatie met een bestuur van vijf personen. Het bestuur, afkomstig uit de leden, werkt vrijwillig voor ODIJ vanuit idealisme. Zij vergaderen maandelijks en ontvangen een onkostenvergoeding. ODIJ heeft een kantoor in Zwolle. Ter ondersteuning van de bestuursleden houdt een betaalde kracht op deeltijdbasis de administratie bij.


Werkkracht 15

 

WerkKracht15 in Kampen is een locatie waar je kunt werken als je een licht verstandelijke beperking (LVB) hebt. Heb je daarnaast ook een lichamelijke beperking dan kijken we samen wat er mogelijk is voor jou binnen onze locatie. Je kunt bij ons verschillende werkzaamheden doen en veel leren. Van lichte arbeidsmatige/seriematige handelingen tot inpakwerk. Het maken van kaarsen. Het werken met papier. Tot het maken van meubels en het werken met computers. We bespreken samen met jou bij welke onderdelen je aan de slag wilt.


 

 

 

 

 

 

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

Voor meer informatie en het aanvragen van een wens zie de website van WensAmbulance

 

 26-03-2020

Ineke heeft samen met Wim op verzoek van de directeuren van de katholieke basisscholen in Kampen waar Ineke werkzaam is het rouwprotocol voor beide scholen vernieuwd.

 

Voor ouders, leerkrachten en belangstellenden is het misschien goed dit eens door te nemen. Mocht er een school zijn die geen protocol heeft kunt u deze altijd gebruiken.

Download
Rouwprotocol scholen
Rouwprotocol.docx
Microsoft Word document 113.0 KB


In de zomer van 2017 begon bij mij het plan te groeien om een eigen webshop te starten. Ik wilde iets voor mijzelf maar vooral ook iets vanuit de naam Lauren te kunnen doen. Lauren is onze dochter die helaas veel te vroeg overleed. Ze werd slechts 8 weken oud maar wat zijn we blij dat we haar hebben leren kennen. Zoveel liefde, puurheid en gezelligheid heeft ze ons gegeven. Ze heeft ons leven mooier gemaakt. De naam: ‘ Liefs van Lauren’ verwijst dan ook naar haar.

Meer lezen .......