Over ons


Wij zijn Wim en Ineke Hendriks.

 

In 2017 is Wim voor zichzelf begonnen als uitvaartbegeleider. Na eerst bij Stoel uitvaartzorg 3 jaar de laatste verzorging voor overledenen te hebben gedaan en 15 jaar als uitvaartverzorger te hebben gewerkt bij Monuta werd het nu tijd zelf een bedrijf te starten. Niet om heel veel geld te verdienen maar om het samen met Ineke te kunnen doen en om meer tijd te hebben voor de families die wij begeleiden.

 

Ineke heeft tot 1 september 2023 in het onderwijs gewerkt, zij was 40 jaar werkzaam op de R.K. Dr. Schaepmanschool in Kampen. Naast haar werk was zij binnen de katholieke parochie actief als lid van de kindernevendienst en lid van de sector vorming en verkondiging. Vanuit deze sector heeft zij vele jaren het eerste communieproject geleid. 

Nadat Wim de overstap heeft gemaakt naar een eigen uitvaartbedrijf is Ineke daarbij betrokken en ondersteund Wim waar mogelijk. Zij zorgt voor de inhoud van de troostrugzak. Daarnaast helpt zij met de laatste verzorging en de nodige administratie. Ook de voorbereiding van het afscheid in de vorm van de muziek, video en fotobewerking is bij haar in goede handen.

 

Wij respecteren dat iedereen zijn eigen levenswijze heeft, religieus of anders. Wij kunnen u helpen een mooi en vriendelijk afscheid mogelijk te maken. U kunt ons dag en nacht bellen als u ons nodig heeft. 

Het maakt echt niet uit

waar u verzekerd bent
ook al krijgt u van hen korting, wij zijn zeker niet duurder.