Recensies


Commentaren: 10
 • #10

  Anita van den Berg, 7 juni 2019 (maandag, 16 september 2019 19:37)

  Na het overlijden van mijn vrouw Anita van den Berg en onze moeder, zijn wij in contact gekomen met Wim en Ineke Hendriks Uitvaartbegeleiding. De reden om voor hun te kiezen was na een ervaring bij een overlijden van iemand die verder van ons af stond. De manier waarop zij deze uitvaart begeleid hadden sprak ons aan. Nu wij zelf met een overlijden van onze naaste geconfronteerd werden was dit een reden om contact te zoeken met deze uitvaartbegeleiding. Vanaf het eerste contact voelde het goed en vertrouwd, alles was bespreekbaar met oog voor detail. Vooral hoe de kleinkinderen voorbereid en door middel van de troostrugzak begeleid werden heeft ons aangesproken. Ook onze speciale wensen waren bespreekbaar. Ondanks het verdriet koesteren wij deze herinnering en kijken we met een goed gevoel hierop terug.
  Arnold van den Berg en kinderen.

 • #9

  Laura van Deventer-Kleppe (donderdag, 08 augustus 2019 15:05)

  Wim en Ineke zijn vakkundige uitvaartbegeleiders. Een fijne en hulpvaardige steun in de moeilijke tijd na het overlijden van mijn vader. Ze hebben alles wat er bij kwam kijken hartstikke fijn begeleid. Ze stonden dag en nacht klaar met een luisterend oor en goede tips om de uitvaart zo bijzonder en persoonlijk mogelijk te maken. We kijken terug op een mooi afscheid.

 • #8

  Finy Lekatompessy (donderdag, 06 juni 2019)

  Beste Wim,
  Bedankt voor de warme en persoonlijke begeleiding tijden de crematie van onze Jan van 't Hul.
  Met vriendelijke groeten,
  Jan en Finy Lekatompessy

 • #7

  Johan en Renette Dirven (zaterdag, 16 maart 2019 13:09)

  Wim en Ineke zijn er voor de familie, zijn betrokken en werken erg persoonlijk. Alles is bespreekbaar en mogelijk.
  Wim ziet alles zelfs de kleinste details.
  Bedankt voor de afgelopen week, jullie hebben gezorgd dat het afscheid van onze vader/schoonvader zeer goed is verlopen.
  We houden er een warm gevoel aan over.
  Johan en Renette Dirven

 • #6

  Jeanet van Dijk (zaterdag, 22 december 2018 12:28)

  Wim Hendriks via dit gastenboek wil ik en mijn familie je bedanken voor je zorg, aandacht en deskundige begeleiding, na het overlijden van onze lieve Moeder.
  We hadden geen mooiere begrafenis kunnen wensen.
  Onze welgemeende dank daarvoor.
  Met vriendelijke groeten
  Jeanet van Dijk.
  Namens de familie.

 • #5

  Els Willemsen (maandag, 15 oktober 2018 07:32)

  Wim en Ineke,
  Wat fijn dat jullie ons zo goed geholpen hebben met afscheid van mijn vader! De wensen voor de uitvaart lagen bij ons nogal uiteen. Jullie hebben dit mooi samen weten te brengen zodat het voor ons allen erg prettig was. Wim je bent een goede vakman! Je was er elke dag, ook al was het niet in buurt, super! Voor de kinderen had je wat speciaals en ook boekjes die mooi bij het afscheid passen. We wiilen jullie bedanken voor de goede begeleiding. Ook op onbekend terrein doen jullie het fantastich!

 • #4

  Dorothé Kok (maandag, 30 juli 2018 12:43)

  Wim, ik kan zoveel mooie woorden zeggen over de manier waarop jij, samen met Ineke, het afscheid van mijn moeder Truus de Kleine, hebt geregeld dat ik niet weet waar te beginnen. Je had het afscheid een jaar geleden al met mijn moeder doorgesproken en dat gaf zo ontzettend veel steun bij alle beslissingen die nu ineens heel snel genomen moesten worden.
  Bij dat hele proces van afscheid nemen was je deskundig, rustig, bijzonder betrokken en niets was je teveel. Hierdoor, en mede doordat je mijn moeder ook goed hebt gekend, werd dit een heel mooi en persoonlijk afscheid. Ook na die tijd hebben jij en Ineke nog veel voor ons gedaan. Alle lof en heel, heel veel dank!!

 • #3

  J. Hollander (dinsdag, 19 juni 2018 15:32)

  Wim, je hebt fantastisch persoonlijk werk geleverd.
  Zorg op maat, een luisterend oor en respect voor ieder mens.
  Geen vraag is je te veel, geen moeite te groot. Je bent duidelijk, informeert goed, maar buiten alles lever je rust en overzicht in een lastige periode.
  Wat mooi dat er ook specifiek aandacht is voor de jonge kinderen die bij de familie horen. Je hebt daar samen met Ineke goed over nagedacht, en met jullie tasje vol mooie spullen dragen jullie bij aan de verwerking van het verdriet van de kinderen.
  Bedankt!

 • #2

  Tonny de Jonge (dinsdag, 12 december 2017 07:54)

  Beste Wim, toen Jan, mijn man, op 8 april was overleden, belde ik jou op om de voorbereidingen voor de begrafenis van Jan te begeleiden. Wat was dat voor mij, de kinderen en kleinkinderen een rust in ons verdriet en de vraag wat nu? Rustig ben je bij ons binnen gekomen en alles nam je uit onze handen. Je was als een muur voor ons. Hier mochten wij tegen aanleunen. Wim, je stond steeds voor ons klaar en hielp ons overal mee. Zo konden wij de dagen naar het naderend afscheid in alle rust beleven. Ook voor de goede gesprekken die er waren dank ik je. Zo werd het mede door jou een waardig afscheid van mijn lieve man Jan. Wim we wensen je alle goeds toe in je verder toekomst. Hartelijke groeten, Tonny de Jonge

 • #1

  Fam. Brinks (dinsdag, 12 december 2017 07:52)

  Langs deze weg willen wij, Dini en de kinderen, de heer Wim Hendriks bedanken voor de goede zorgen en het begeleiden van de uitvaart van mijn man en onze vader Arend Brinks. Wim heeft ons uitstekend gesteund en alles in goede orde afgehandeld.