Recensies


Commentaren: 5
 • #5

  Els Willemsen (maandag, 15 oktober 2018 07:32)

  Wim en Ineke,
  Wat fijn dat jullie ons zo goed geholpen hebben met afscheid van mijn vader! De wensen voor de uitvaart lagen bij ons nogal uiteen. Jullie hebben dit mooi samen weten te brengen zodat het voor ons allen erg prettig was. Wim je bent een goede vakman! Je was er elke dag, ook al was het niet in buurt, super! Voor de kinderen had je wat speciaals en ook boekjes die mooi bij het afscheid passen. We wiilen jullie bedanken voor de goede begeleiding. Ook op onbekend terrein doen jullie het fantastich!

 • #4

  Dorothé Kok (maandag, 30 juli 2018 12:43)

  Wim, ik kan zoveel mooie woorden zeggen over de manier waarop jij, samen met Ineke, het afscheid van mijn moeder Truus de Kleine, hebt geregeld dat ik niet weet waar te beginnen. Je had het afscheid een jaar geleden al met mijn moeder doorgesproken en dat gaf zo ontzettend veel steun bij alle beslissingen die nu ineens heel snel genomen moesten worden.
  Bij dat hele proces van afscheid nemen was je deskundig, rustig, bijzonder betrokken en niets was je teveel. Hierdoor, en mede doordat je mijn moeder ook goed hebt gekend, werd dit een heel mooi en persoonlijk afscheid. Ook na die tijd hebben jij en Ineke nog veel voor ons gedaan. Alle lof en heel, heel veel dank!!

 • #3

  J. Hollander (dinsdag, 19 juni 2018 15:32)

  Wim, je hebt fantastisch persoonlijk werk geleverd.
  Zorg op maat, een luisterend oor en respect voor ieder mens.
  Geen vraag is je te veel, geen moeite te groot. Je bent duidelijk, informeert goed, maar buiten alles lever je rust en overzicht in een lastige periode.
  Wat mooi dat er ook specifiek aandacht is voor de jonge kinderen die bij de familie horen. Je hebt daar samen met Ineke goed over nagedacht, en met jullie tasje vol mooie spullen dragen jullie bij aan de verwerking van het verdriet van de kinderen.
  Bedankt!

 • #2

  Tonny de Jonge (dinsdag, 12 december 2017 07:54)

  Beste Wim, toen Jan, mijn man, op 8 april was overleden, belde ik jou op om de voorbereidingen voor de begrafenis van Jan te begeleiden. Wat was dat voor mij, de kinderen en kleinkinderen een rust in ons verdriet en de vraag wat nu? Rustig ben je bij ons binnen gekomen en alles nam je uit onze handen. Je was als een muur voor ons. Hier mochten wij tegen aanleunen. Wim, je stond steeds voor ons klaar en hielp ons overal mee. Zo konden wij de dagen naar het naderend afscheid in alle rust beleven. Ook voor de goede gesprekken die er waren dank ik je. Zo werd het mede door jou een waardig afscheid van mijn lieve man Jan. Wim we wensen je alle goeds toe in je verder toekomst. Hartelijke groeten, Tonny de Jonge

 • #1

  Fam. Brinks (dinsdag, 12 december 2017 07:52)

  Langs deze weg willen wij, Dini en de kinderen, de heer Wim Hendriks bedanken voor de goede zorgen en het begeleiden van de uitvaart van mijn man en onze vader Arend Brinks. Wim heeft ons uitstekend gesteund en alles in goede orde afgehandeld.