Recensies


Commentaren: 33
 • #33

  Margaret Tijssen (donderdag, 21 oktober 2021 19:39)

  Na het overlijden van onze vader en echtgenoot hebben Wim en Ineke ons op een professionele, respectvolle en fijne manier begeleid tijdens de uitvaart.
  In deze zwaren en moeilijke periode hebben zij ons geholpen om hierdoor heen te komen.
  Alles is in goed overleg gegaan zij hebben ons goed geadviseerd en waren altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wij hebben de rust die jullie uitstralen, de tijd die jullie voor ons namen zeer gewaardeerd.
  Wim en Ineke, hartelijk dank voor de “mooie” uitvaart die jullie ons en mijn vader gegeven hebben, het was hartverwarmend.
  Mochten we in de toekomst iemand nodig hebben nemen wij weer contact met jullie op!

 • #32

  Broers en zussen Beuker (zondag, 26 september 2021 16:43)

  Als broers en zussen zijn wij dankbaar Wim en Ineke hoe jullie ons met onze moeder hebben begeleid, naar het overlijden voor de uitvaart van ons zusje. Helaas hebben wij met onze moeder ons derde gezinslid naar het graf moeten brengen. Wat Wim en Ineke voor ons gedaan hebben, ons mee te nemen in het hele proces hebben wij eerder niet zo meegemaakt.
  Wim en Ineke wat zijn jullie professionele mensen en toch heel dichtbij om het afscheid zo persoonlijk te maken.
  Dagelijks zijn jullie naar Deventer gekomen en dagelijks hebben jullie geluisterd.
  Dank jullie wel!!

 • #31

  Yvonne Hoekstra (vrijdag, 10 september 2021 22:41)

  Wim en Ineke ,

  Namens deze weg wil ik ook jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorg en begeleiding die jullie hebben geleverd na het overlijden van onze vader.
  Wat zijn jullie professionele warme mensen.
  Ik vond het heel fijn om jullie weer om ons heen te hebben na het overlijden van onze vader. Nadat jullie m’n moeder en tante hebben verzorgd na hun overlijden.
  Super bedankt allebei !!!

 • #30

  Sandra Anzion-Schuurman (vrijdag, 10 september 2021)

  Graag wil ik Wim en Ineke bedanken voor alle goede zorg die we mochten ontvangen voor onze vader. Mijn vader wou graag dat jullie de laatste zorg voor hem wilden doen dit na aanleiding van de goede zorg die jullie 8 jaar geleden hebben gedaan bij onze moeder en vorig jaar bij onze tante. Het is een geweldig duo die goed ingespeeld zijn op elkaar. Ze geven de nabestaande alle aandacht en zijn er voor ,tijdens en na voor ons. En niks is teveel alles kan. En ze gaven ons ook een gevoel dat ze zich thuis voelde bij ons. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.

 • #29

  Gerwin Bos (woensdag, 08 september 2021 20:41)

  Wim en Ineke,

  Wat zijn wij blij dat we van jullie diensten gebruik hebben mogen maken bij het afscheid van mijn moeder. Professioneel, rustig, meelevend met oog voor detail. Iedere dag even contact en overleg maakte het makkelijker om afscheid te nemen. Wij zijn mede dankzij jullie de week van de uitvaart heel goed doorgekomen.

  Gerwin, Miranda, Marit en Niek

 • #28

  Els Hergaarden (vrijdag, 03 september 2021 19:47)

  Opnieuw ben ik dankbaar dat ik Wim en Ineke kan vragen voor welk gezin ook, dat ze altijd klaar staan in hun professionaliteit. In mijn privé hebben ze ook mij bijgestaan. Alleen wat ik al jaren ervaar bij mijn cliënten dag en nacht denken Wim en Ineke mee in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.
  Wim en Ineke zolang ik mij nog mag bevinden onder mijn doelgroep met mijn stichting, blijf ik vertrouwen in jullie samenwerking en wat een kennis en liefde hebben jullie voor dit beroep, al jaren waarin ik een beroep op jullie doe. Van mijn kant ook opnieuw DANK!!

 • #27

  Ingrid Alkema (vrijdag, 03 september 2021 19:39)

  De begeleiding gedurende de uitvaart van mijn dochter Esther heb ik ervaren als zijnde, rustig, oprecht, meelevend en zeer respectvol. Wim en Ineke nogmaals dank je wel.

 • #26

  Familie Schinkel (dinsdag, 24 augustus 2021 21:45)

  Na het overlijden van onze moeder zijn wij begeleid door Wim en Ineke.
  Het zijn betrokken mensen, die dagelijks voor ons bereikbaar waren en de nodige zorg aan onze overleden moeder gaven. Zo kwam Wim elke morgen bij onze moeder kijken hoe de situatie was. Ze hadden alle tijd voor ons en dachten met ons mee.
  Wij zijn erg tevreden hoe de hele begeleiding tot en met de begrafenis geregeld was.

 • #25

  Petra en Corné Dirven (zaterdag, 17 juli 2021 22:06)

  Wim en Ineke zijn goede, fijne en warme uitvaartverzorgers.
  Zij hebben de uitvaart van mijn schoonmoeder geweldig goed begeleid.
  Ze kunnen goed luisteren, zijn betrokken en hebben verstand van zaken.
  Zij kunnen de uitvaart heel persoonlijk maken.
  Wij zijn als familie blij en dankbaar voor deze enorme betrokkenheid.

 • #24

  Els Boersma (maandag, 12 juli 2021 18:43)

  Beste Wim en Ineke.
  Toen mijn vader overleed hadden we midden in de nacht al gelijk contact met elkaar.
  Jullie stonden al die tijd ons bij en hielpen overal mee, Zelfs met het regelen van de grafsteen.
  We missen hem nog enorm maar wat een mooi afscheid om op terug te kijken.
  Bedankt!

 • #23

  Ronald Otten (zaterdag, 22 mei 2021 21:21)

  Wim en Ineke, bedankt voor de goede begeleiding na het overlijden van ons te vroeg geboren kleinzoontje. Wij hebben daardoor samen met de ouders op een goede manier afscheid kunnen nemen. Elke dag kwamen jullie even langs om te kijken of jullie nog iets voor de ouders konden betekenen.
  Ook de nazorg voor de ouders was prettig. Nogmaals dank daarvoor!

  Ronald en Thea

 • #22

  Dirk van de kerke (zondag, 25 april 2021 08:52)

  Wim en Ineke.
  Hebben de uitvaart van mijn vader tot in de puntjes geregeld.
  We konden op een fijne manier afscheid nemen.
  En ze hadden alle tijd voor ons niets was teveel en Wim regelde het.
  Ik heb er echt een goed en fijn gevoel aan over gehouden ondanks dat ik mijn vader erg mis.
  En de nazorg voor mijn moeder helemaal super.
  Nogmaals heel erg bedankt voor jullie goede zorgen.

 • #21

  Mathilde Palma (woensdag, 30 december 2020 18:28)

  Ineens beland je in een situatie waarvan we allemaal weten dat die eens gaat komen, maar waar we niet stil bij staan. Hoe gaat zoiets, wat moeten we regelen? 1 telefoontje naar Wim en vanaf dat moment stonden Wim en Ineke voor ons klaar om ons te begeleiden bij het afscheid van mijn vader. Alles wat wij wilden voor mijn vader maakte Wim mogelijk, niets was hem te gek (wat best bijzonder is bij zo'n perfectionistisch gezin als dat van ons). Wat mij het meest is bijgebleven, is dat het zo vertrouwd was met Wim en Ineke om ons heen, ze waren onzichtbaar aanwezig in het gezin. Nog altijd, bijna 1 jaar naar dato, is er de oprechte persoonlijke belangstelling van zowel Wim als Ineke. Wij kijken dankzij Wim en Ineke terug op een heel mooi, persoonlijk en perfect afscheid van mijn vader en dat is goud waard!

 • #20

  fam Hannema (zondag, 20 december 2020 19:38)

  Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede hulp die jullie hebben gegeven bij de uitvaart van onze (schoon) moeder en oma. De begeleiding was erg goed en duidelijk ook naar de kinderen toe.

 • #19

  B.J. Schipper (donderdag, 17 december 2020 21:25)

  Na het plotselinge overlijden van mijn schoonmoeder hebben Wim en Ineke ons begeleid naar een waardig afscheid. De dagen voorafgaand van de uitvaart is Wim elke dag bij ons langs gekomen om stap voor stap de uitvaart door te nemen en te regelen. Iedere dag werd het draaiboek aangevuld en waar nodig aangepast. Het persoonlijke contact en de adviezen die wij kregen, hebben wij als familie erg kunnen waarderen. Ook de kinderen werden door Wim en Ineke niet vergeten maar betrokken en begeleidt richting de dag van de uitvaart.

 • #18

  Patricia Schipper (donderdag, 17 december 2020 21:02)

  Na het plotselinge overlijden van mijn moeder hebben wij als familie contact opgenomen met Wim. Hij is zeer professioneel en heeft ons gedurende de week erg goed geholpen en veel met ons meegedacht. Elke dag kwam hij langs met een update over hoe de crematie zou verlopen. Niets was te gek. Hoe vaak wij het ook veranderden. Hij is zeer vriendelijk en mochten we in de toekomst iemand nodig hebben nemen we zeker contact met hem op.

 • #17

  Theo en Ike Peursum (zaterdag, 18 juli 2020 23:06)

  Wim en Ineke hebben de uitvaart van onze moeder en zus Nelly Peursum op voortreffelijke wijze verzorgd en geregeld. Het was tijdens de lock-down periode, maar ze hebben toch zo veel mogelijk ruimte kunnen geven aan het rouwproces. Hun persoonlijke belangstelling achteraf was hartverwarmend. Wim en Ineke, hartelijk dank!

 • #16

  Yvonne Hoekstra (vrijdag, 19 juni 2020 18:31)

  Wim Hendriks en zijn vrouw Ineke hebben de uitvaart van onze tante gedaan. Wim is vriendelijk, meelevend, meedenkend en doortastend. Een super man om als uitvaartbegeleider te hebben. Levert ook veel nazorg. Dit is de tweede keer dat Wim ons geholpen heeft dus dat zegt genoeg.

 • #15

  Winny en familie (woensdag, 10 juni 2020 18:45)

  Een geweldige man die een uitvaart verzorgt met gevoel voor onze lieve moeder een steun die je hard nodig heb,zo prachtig geregeld vanaf MEPPEL tot Amsterdam dank namens de kinderen

 • #14

  Dicky Haze (maandag, 01 juni 2020 19:17)

  Toen mijn moeder plotseling overleed, hebben we als kinderen en kleinkinderen contact opgenomen met Wim Hendriks Uitvaartbegeleiding. We zijn blij met de manier waarop de uitvaart door Wim en Ineke in nauw overleg met ons vorm heeft gekregen. Geen moeite was te veel. Veel tips werden gegeven, maar nooit werden Wim en Ineke opdringerig.
  Wij kunnen hen bij iedereen aanbevelen!

 • #13

  Marianne Sleurink (woensdag, 29 april 2020 11:57)

  Een bijzonder persoonlijke begeleiding, nemen alle zorgen uit handen en regelen het tot in de puntjes op een warme, betrokken wijze.

 • #12

  Els Hergaarden (maandag, 13 april 2020 19:05)

  Wim en Ineke wat waren jullie tijdens onze verdrietige periode met het verlies van Michiel, onze grote steun en toeverlaat. In de hectiek van de Corona waar Michiel niet aan is overleden en wij ons wel aan de afspraken moesten houden wat hebben jullie ons daar goed in begeleid. Wat een geduld en liefde hebben jullie toegepast in deze voor ons moeilijke periode. Wat was het voor jullie ook moeilijk om een uitvaart in deze crisisperiode goed voor de nabestaande te verzorgen. Wim en Ineke in deze crisis periode kan ik jullie aanbevelen om de uitvaart met of zonder Corana door jullie te laten verzorgen. Wij als gezin zijn jullie zeer dankbaar en de kleinkinderen zo klein als ze waren zijn niet vergeten en kunnen niet anders dan jullie met een zeer warm hart aandragen waar er afscheid genomen moet worden van een dierbare. Wim en Ineke wij hebben het volste vertrouwen in de herdenkingsdienst die jullie ook met ons gaan verzorgen.

 • #11

  Familie van der Weert (woensdag, 15 januari 2020 01:20)

  Na het overlijden van onze vader en man, hoorden we van onze buren over Wim en Ineke Hendriks, waarop we direct contact hadden opgenomen.
  Meteen met Wim een afspraak gemaakt die een paar uurtjes later langs kwam. Gezien het voor ons de eerste keer was dat we een uitvaart moesten regelen, waren we ontweiend en heeft Wim ons zeer goed bijgestaan. Buiten al ons verdriet, hebben we onze vader en man een mooie uitvaart kunnen geven dankzij Wim en Ineke Hendriks. Bedankt!
  Familie van der Weert

 • #10

  Anita van den Berg, 7 juni 2019 (maandag, 16 september 2019 19:37)

  Na het overlijden van mijn vrouw Anita van den Berg en onze moeder, zijn wij in contact gekomen met Wim en Ineke Hendriks Uitvaartbegeleiding. De reden om voor hun te kiezen was na een ervaring bij een overlijden van iemand die verder van ons af stond. De manier waarop zij deze uitvaart begeleid hadden sprak ons aan. Nu wij zelf met een overlijden van onze naaste geconfronteerd werden was dit een reden om contact te zoeken met deze uitvaartbegeleiding. Vanaf het eerste contact voelde het goed en vertrouwd, alles was bespreekbaar met oog voor detail. Vooral hoe de kleinkinderen voorbereid en door middel van de troostrugzak begeleid werden heeft ons aangesproken. Ook onze speciale wensen waren bespreekbaar. Ondanks het verdriet koesteren wij deze herinnering en kijken we met een goed gevoel hierop terug.
  Arnold van den Berg en kinderen.

 • #9

  Laura van Deventer-Kleppe (donderdag, 08 augustus 2019 15:05)

  Wim en Ineke zijn vakkundige uitvaartbegeleiders. Een fijne en hulpvaardige steun in de moeilijke tijd na het overlijden van mijn vader. Ze hebben alles wat er bij kwam kijken hartstikke fijn begeleid. Ze stonden dag en nacht klaar met een luisterend oor en goede tips om de uitvaart zo bijzonder en persoonlijk mogelijk te maken. We kijken terug op een mooi afscheid.

 • #8

  Finy Lekatompessy (donderdag, 06 juni 2019)

  Beste Wim,
  Bedankt voor de warme en persoonlijke begeleiding tijden de crematie van onze Jan van 't Hul.
  Met vriendelijke groeten,
  Jan en Finy Lekatompessy

 • #7

  Johan en Renette Dirven (zaterdag, 16 maart 2019 13:09)

  Wim en Ineke zijn er voor de familie, zijn betrokken en werken erg persoonlijk. Alles is bespreekbaar en mogelijk.
  Wim ziet alles zelfs de kleinste details.
  Bedankt voor de afgelopen week, jullie hebben gezorgd dat het afscheid van onze vader/schoonvader zeer goed is verlopen.
  We houden er een warm gevoel aan over.
  Johan en Renette Dirven

 • #6

  Jeanet van Dijk (zaterdag, 22 december 2018 12:28)

  Wim Hendriks via dit gastenboek wil ik en mijn familie je bedanken voor je zorg, aandacht en deskundige begeleiding, na het overlijden van onze lieve Moeder.
  We hadden geen mooiere begrafenis kunnen wensen.
  Onze welgemeende dank daarvoor.
  Met vriendelijke groeten
  Jeanet van Dijk.
  Namens de familie.

 • #5

  Els Willemsen (maandag, 15 oktober 2018 07:32)

  Wim en Ineke,
  Wat fijn dat jullie ons zo goed geholpen hebben met afscheid van mijn vader! De wensen voor de uitvaart lagen bij ons nogal uiteen. Jullie hebben dit mooi samen weten te brengen zodat het voor ons allen erg prettig was. Wim je bent een goede vakman! Je was er elke dag, ook al was het niet in buurt, super! Voor de kinderen had je wat speciaals en ook boekjes die mooi bij het afscheid passen. We wiilen jullie bedanken voor de goede begeleiding. Ook op onbekend terrein doen jullie het fantastich!

 • #4

  Dorothé Kok (maandag, 30 juli 2018 12:43)

  Wim, ik kan zoveel mooie woorden zeggen over de manier waarop jij, samen met Ineke, het afscheid van mijn moeder Truus de Kleine, hebt geregeld dat ik niet weet waar te beginnen. Je had het afscheid een jaar geleden al met mijn moeder doorgesproken en dat gaf zo ontzettend veel steun bij alle beslissingen die nu ineens heel snel genomen moesten worden.
  Bij dat hele proces van afscheid nemen was je deskundig, rustig, bijzonder betrokken en niets was je teveel. Hierdoor, en mede doordat je mijn moeder ook goed hebt gekend, werd dit een heel mooi en persoonlijk afscheid. Ook na die tijd hebben jij en Ineke nog veel voor ons gedaan. Alle lof en heel, heel veel dank!!

 • #3

  J. Hollander (dinsdag, 19 juni 2018 15:32)

  Wim, je hebt fantastisch persoonlijk werk geleverd.
  Zorg op maat, een luisterend oor en respect voor ieder mens.
  Geen vraag is je te veel, geen moeite te groot. Je bent duidelijk, informeert goed, maar buiten alles lever je rust en overzicht in een lastige periode.
  Wat mooi dat er ook specifiek aandacht is voor de jonge kinderen die bij de familie horen. Je hebt daar samen met Ineke goed over nagedacht, en met jullie tasje vol mooie spullen dragen jullie bij aan de verwerking van het verdriet van de kinderen.
  Bedankt!

 • #2

  Tonny de Jonge (dinsdag, 12 december 2017 07:54)

  Beste Wim, toen Jan, mijn man, op 8 april was overleden, belde ik jou op om de voorbereidingen voor de begrafenis van Jan te begeleiden. Wat was dat voor mij, de kinderen en kleinkinderen een rust in ons verdriet en de vraag wat nu? Rustig ben je bij ons binnen gekomen en alles nam je uit onze handen. Je was als een muur voor ons. Hier mochten wij tegen aanleunen. Wim, je stond steeds voor ons klaar en hielp ons overal mee. Zo konden wij de dagen naar het naderend afscheid in alle rust beleven. Ook voor de goede gesprekken die er waren dank ik je. Zo werd het mede door jou een waardig afscheid van mijn lieve man Jan. Wim we wensen je alle goeds toe in je verder toekomst. Hartelijke groeten, Tonny de Jonge

 • #1

  Fam. Brinks (dinsdag, 12 december 2017 07:52)

  Langs deze weg willen wij, Dini en de kinderen, de heer Wim Hendriks bedanken voor de goede zorgen en het begeleiden van de uitvaart van mijn man en onze vader Arend Brinks. Wim heeft ons uitstekend gesteund en alles in goede orde afgehandeld.

Recensies