Recensies


Commentaren: 52
 • #52

  Andre Meijberg (dinsdag, 28 mei 2024 08:31)

  Wim en Ineke Hendriks hebben ons erg fijn geholpen na het overlijden van (schoon)vader en opa. Vanaf het eerste contact tot na de crematie, steeds stonden ze voor ons klaar en gaven ons raad. Heel veel werd door hen geregeld zodat wij de dienst konden voorbereiden.
  Ze hebben oog voor details en betrokken ook de kleinkinderen overal bij. De warme en fijne manier waarop ze er steeds waren heeft ons erg goed gedaan en veel steun gegeven.
  Kortom, een fijn en warm stel mensen die weten wat ze doen. Wim en Ineke nogmaals dank.
  Jolanda, Jan, Tanja, Andre en de kinderen.

 • #51

  Alie den Boer (woensdag, 27 maart 2024 13:51)

  We raden zekers Wim en Ineke aan. Wat verstaan deze twee hun vak en wat nemen ze de tijd om de mensen bij te staan nogmaals onze dank. Marie en Alie

 • #50

  Louis en Annie Braakhuis (donderdag, 11 januari 2024 11:38)

  Wij willen graag onze ervaring met Wim Hendriks Uitvaartbegeleiding delen, omdat wij echt onder de indruk zijn van hun professionele en menselijke benadering tijdens een voor ons heel moeilijke periode.
  Wim en Ineke luisterden naar onze wensen en zorgden ervoor dat we ons begrepen voelden. Ze zorgden ervoor dat de crematie van onze zoon Maarten op een respectvolle manier is verlopen.
  Wat ons het meeste opviel was de hoeveelheid tijd en aandacht die Wim en Ineke erin hebben gestoken. Ook de grote aandacht voor kleinste detail was zeer opvallend. Wij zijn dankbaar dat wij hun professie en steun mochten ervaren tijdens deze zware tijd.
  Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan dit respectvolle afscheid en hulp tijdens deze periode.

 • #49

  John Kwakkel. (zaterdag, 07 oktober 2023 19:09)

  Wim en Ineke zijn betrokken, denken met je mee en nemen je daardoor enorm veel werk uit handen. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en dat is juist zo fijn in een moeilijke rouw periode.
  De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd!
  Na de uitvaart zijn Wim en Ineke nog steeds betrokken en geven de laatste tips.

  Kortom, in een moeilijke periode van het overlijden van een dierbare is dit een vertrouwd en kundig adres.

  Wim en Ineke, super bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben.

 • #48

  Els (zondag, 10 september 2023 17:26)

  Opnieuw heb ik voor een client gebruik mogen maken van Wim en Ineke hun expertise.
  Dank jullie wel voor het meedenken en een mooi afscheid afgelopen vrijdag van Jan.
  De familie vond het fijn in een korte tijd en onverwachts overlijden van Jan toch nog een waardig afscheid.

 • #47

  Gerrie Visscher. (zaterdag, 08 juli 2023 20:38)

  De uitvaartbegeleiding van Wim en Ineke Hendriks is zeer professioneel. Ze hebben de uitvaart van mijn broer begeleid. Ons met raad en daad bijgestaan. Het vervoer van Groningen naar Kampen is snel en keurig geregeld. Bij het eerste bezoek van Wim krijgt men een uitgebreide zorgmap met een Inhoudsopgave, zodat alles bij elkaar en up to date is. Ze zijn ons tot grote steun geweest, ook vooral voor onze neef. Ze denken mee in mogelijkheden, en geven je het gevoel dat alles goed komt. Het was allemaal keurig verzorgd. We willen Wim en Ineke hartelijk bedanken, en ze zeer aanbevelen mocht dit nodig zijn.

 • #46

  Gerrit Frijlink (zondag, 12 februari 2023 20:48)

  Wim en Ineke zijn hele gewone aardige mensen die ook na de begrafenis of crematie altijd een keer contact op nemen ze zijn super mensen die weten hoe het hoort.

 • #45

  Merula ten Hove (donderdag, 08 december 2022 12:51)

  Wim en Ineke, heel erg bedankt voor alles.
  Jullie stonden meteen voor ons klaar vanaf het eerste moment.
  Ontzettend fijn, ik zal jullie zeker aanraden aan iedereen.
  Zulke fijne rustige mensen en zo behulpzaam, mensen die je echt helpen op de manier zoals jij dat wilt.

 • #44

  Janine Tijhuis (woensdag, 30 november 2022 12:38)

  We hebben veel ondersteuning gekregen voor onze kinderen, na het overlijden van mijn schoonmoeder.
  Dit heeft onze kinderen enorm geholpen, de eerste tijd, na het overlijden van hun oma.
  Wij zijn jullie hier enorm dankbaar voor.

 • #43

  Lucia Snijders (maandag, 17 oktober 2022 20:04)

  Wim en Ineke, Ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken in woorden, met al het werk en de tijd die jullie gegeven hebben voor het afscheid van mijn lieve zoon Ian.
  Wat hebben jullie mij een vertrouwen gegeven in alles, voor zo een plotseling afscheid van mijn zoon.
  De tijd die jullie investeren in meedenken, ons ophalen dagelijks, om naar Ian te gaan niets was jullie te veel.
  De nazorg ook een belangrijk item, wat een mooi herdenkings geschenken wat een troost kan ik daar uithalen. Wat een mooi fotoboekje met momenten van de uitvaartdienst en niet te vergeten het stikkie waar alles opgezet is.
  Wim en Ineke ik heb jullie al een knuffel gegeven, woorden zijn te weinig om te vinden zo dankbaar ben ik jullie. Ik beveel jullie aan als zeer deskundige uitvaartbegeleiders aan een ieder ongeacht waar hij of zij verzekerd is.
  Liefs Lucia

 • #42

  Esther van Helvert (donderdag, 15 september 2022)

  Wim en Ineke, bedankt voor alle goede zorgen. Geen vraag is teveel geweest, op ieder tijdstip laagdrempelig te benaderen. Alle zaken die geregeld moesten worden werden vlot, doch warm en zorgvuldig besproken met alle nabestaanden.
  We hebben de laatste zorg en uitvaartbegeleiding erg gewaardeerd!
  Hartelijke groet, namens familie Witteveen.

 • #41

  ineke barneveld-hollander (dinsdag, 09 augustus 2022 10:30)

  Wim en Ineke wat jullie doen wat is dit goed, alle gesprekken fijn en ook de nazorg is fantastisch, ik kijk met tevredenheid terug naar de uitvaart, dank je wel voor de goede zorgen.

 • #40

  Lex Bloemers (vrijdag, 20 mei 2022 16:54)

  Wim en Ineke Hendriks doen hun werk met eer en passie. Hun toewijding is zeldzaam. U hoeft absoluut niet per se naar Yarden of Monuta, die ook nogeens duurder zijn. Als u net als wij net een naaste heeft verloren, sterkte met uw verlies. Wij kijken in ieder geval dankzij Wim en Ineke met vrede terug op een mooie uitvaart.

 • #39

  Anne-Floor Bloemers (vrijdag, 20 mei 2022 16:54)

  Wim en Ineke zijn zeer prettige mensen die beiden rust en vertrouwen uitstralen. Ik omschrijf ze als persoonlijk en betrokken. Met aandacht voor elk (klein) detail tegen een nette prijs.
  Één en al lof over de wijze waarop zij ons hebben gesteund en alles gecoördineerd hebben.
  Ik kan Wim Hendriks uitvaartbegeleiding een ieder aanbevelen als je goed, prettig en zeer respectvol geholpen wil worden in de tijd rondom de uitvaart en zélfs daarna.

 • #38

  Diana de Schipper-Bredewold (zondag, 24 april 2022 14:10)

  Wim en Ineke hebben gezorgd voor een mooie uitvaart van mijn vader, het paste precies bij mijn vader zoals hij was. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het mooie levens verhaal dat Wim vertelt heeft tijdens de crematie was voor ons erg fijn. Ook zijn wij als familie erg blij met het mooie herinneringsboekje dat Ineke gemaakt heeft voor ons. En ook de nazorg is heel goed. Wij zijn als familie heel erg tevreden! Ineke en Wim heel erg bedankt! Wij kunnen deze uitvaartbegeleiding dan ook aan iedereen aanbevelen.

 • #37

  Brenda Gerrits (vrijdag, 15 april 2022 13:29)

  Lieve Wim en Ineke, bedankt voor alles!!! Alle hulp rondom de uitvaart van ons mam, maar ook voor de hulp en de vele antwoorden op de vele vragen van de kinderen. Jullie zijn goud waard ❤️

 • #36

  Erik Frank Draaijer (dinsdag, 29 maart 2022 06:39)

  Wim en Ineke, dankzij jullie is de uitvaart van mijn moeder fijn om aan terug te denken. Vanaf de dag van overlijden, tot na de begrafenis waren jullie elk moment beschikbaar. Alles tot in de puntjes geregeld, professioneel en ook heel menselijk dachten jullie mee. Jullie ontzorgen op alle gebied, heel fijn om te ervaren. Ik zal jullie zeker aanbevelen! Wim en Ineke, heel veel succes met jullie bedrijf!

 • #35

  Arrietta en Pascal Brinkman (zaterdag, 11 december 2021 11:58)

  Ons contact begon grappig over de degelijke foto die hoort bij een uitvaartbegeleider. Gelukkig zijn we met jullie Wim en Inneke in Zee gegaan. Lieve warme mensen die bijna 24/7 voor ons klaar stonden. Eerst gekeken naar al onze wensen en daarna naar de mogelijkheden. Wij zijn heel blij dat we voor jullie hebben gekozen en erg dankbaar. Hopelijk duurt het nog een tijd voordat we weer gaan samenwerken, maar tot een volgende keer.

 • #34

  Fred Limburg. (woensdag, 17 november 2021 15:17)

  Hoe ouder je wordt, hoe meer uitvaarten je meemaakt. Vanaf nu zal wat mij/ons betreft iedere volgende uitvaart van dierbaren geregeld worden door Wim Hendriks. Wat een topmensen zijn dat. Geweldig.

 • #33

  Margaret Tijssen (donderdag, 21 oktober 2021 19:39)

  Na het overlijden van onze vader en echtgenoot hebben Wim en Ineke ons op een professionele, respectvolle en fijne manier begeleid tijdens de uitvaart.
  In deze zwaren en moeilijke periode hebben zij ons geholpen om hierdoor heen te komen.
  Alles is in goed overleg gegaan zij hebben ons goed geadviseerd en waren altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wij hebben de rust die jullie uitstralen, de tijd die jullie voor ons namen zeer gewaardeerd.
  Wim en Ineke, hartelijk dank voor de “mooie” uitvaart die jullie ons en mijn vader gegeven hebben, het was hartverwarmend.
  Mochten we in de toekomst iemand nodig hebben nemen wij weer contact met jullie op!

 • #32

  Broers en zussen Beuker (zondag, 26 september 2021 16:43)

  Als broers en zussen zijn wij dankbaar Wim en Ineke hoe jullie ons met onze moeder hebben begeleid, naar het overlijden voor de uitvaart van ons zusje. Helaas hebben wij met onze moeder ons derde gezinslid naar het graf moeten brengen. Wat Wim en Ineke voor ons gedaan hebben, ons mee te nemen in het hele proces hebben wij eerder niet zo meegemaakt.
  Wim en Ineke wat zijn jullie professionele mensen en toch heel dichtbij om het afscheid zo persoonlijk te maken.
  Dagelijks zijn jullie naar Deventer gekomen en dagelijks hebben jullie geluisterd.
  Dank jullie wel!!

 • #31

  Yvonne Hoekstra (vrijdag, 10 september 2021 22:41)

  Wim en Ineke ,

  Namens deze weg wil ik ook jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorg en begeleiding die jullie hebben geleverd na het overlijden van onze vader.
  Wat zijn jullie professionele warme mensen.
  Ik vond het heel fijn om jullie weer om ons heen te hebben na het overlijden van onze vader. Nadat jullie m’n moeder en tante hebben verzorgd na hun overlijden.
  Super bedankt allebei !!!

 • #30

  Sandra Anzion-Schuurman (vrijdag, 10 september 2021)

  Graag wil ik Wim en Ineke bedanken voor alle goede zorg die we mochten ontvangen voor onze vader. Mijn vader wou graag dat jullie de laatste zorg voor hem wilden doen dit na aanleiding van de goede zorg die jullie 8 jaar geleden hebben gedaan bij onze moeder en vorig jaar bij onze tante. Het is een geweldig duo die goed ingespeeld zijn op elkaar. Ze geven de nabestaande alle aandacht en zijn er voor ,tijdens en na voor ons. En niks is teveel alles kan. En ze gaven ons ook een gevoel dat ze zich thuis voelde bij ons. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.

 • #29

  Gerwin Bos (woensdag, 08 september 2021 20:41)

  Wim en Ineke,

  Wat zijn wij blij dat we van jullie diensten gebruik hebben mogen maken bij het afscheid van mijn moeder. Professioneel, rustig, meelevend met oog voor detail. Iedere dag even contact en overleg maakte het makkelijker om afscheid te nemen. Wij zijn mede dankzij jullie de week van de uitvaart heel goed doorgekomen.

  Gerwin, Miranda, Marit en Niek

 • #28

  Els Hergaarden (vrijdag, 03 september 2021 19:47)

  Opnieuw ben ik dankbaar dat ik Wim en Ineke kan vragen voor welk gezin ook, dat ze altijd klaar staan in hun professionaliteit. In mijn privé hebben ze ook mij bijgestaan. Alleen wat ik al jaren ervaar bij mijn cliënten dag en nacht denken Wim en Ineke mee in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.
  Wim en Ineke zolang ik mij nog mag bevinden onder mijn doelgroep met mijn stichting, blijf ik vertrouwen in jullie samenwerking en wat een kennis en liefde hebben jullie voor dit beroep, al jaren waarin ik een beroep op jullie doe. Van mijn kant ook opnieuw DANK!!

 • #27

  Ingrid Alkema (vrijdag, 03 september 2021 19:39)

  De begeleiding gedurende de uitvaart van mijn dochter Esther heb ik ervaren als zijnde, rustig, oprecht, meelevend en zeer respectvol. Wim en Ineke nogmaals dank je wel.

 • #26

  Familie Schinkel (dinsdag, 24 augustus 2021 21:45)

  Na het overlijden van onze moeder zijn wij begeleid door Wim en Ineke.
  Het zijn betrokken mensen, die dagelijks voor ons bereikbaar waren en de nodige zorg aan onze overleden moeder gaven. Zo kwam Wim elke morgen bij onze moeder kijken hoe de situatie was. Ze hadden alle tijd voor ons en dachten met ons mee.
  Wij zijn erg tevreden hoe de hele begeleiding tot en met de begrafenis geregeld was.

 • #25

  Petra en Corné Dirven (zaterdag, 17 juli 2021 22:06)

  Wim en Ineke zijn goede, fijne en warme uitvaartverzorgers.
  Zij hebben de uitvaart van mijn schoonmoeder geweldig goed begeleid.
  Ze kunnen goed luisteren, zijn betrokken en hebben verstand van zaken.
  Zij kunnen de uitvaart heel persoonlijk maken.
  Wij zijn als familie blij en dankbaar voor deze enorme betrokkenheid.

 • #24

  Els Boersma (maandag, 12 juli 2021 18:43)

  Beste Wim en Ineke.
  Toen mijn vader overleed hadden we midden in de nacht al gelijk contact met elkaar.
  Jullie stonden al die tijd ons bij en hielpen overal mee, Zelfs met het regelen van de grafsteen.
  We missen hem nog enorm maar wat een mooi afscheid om op terug te kijken.
  Bedankt!

 • #23

  Ronald Otten (zaterdag, 22 mei 2021 21:21)

  Wim en Ineke, bedankt voor de goede begeleiding na het overlijden van ons te vroeg geboren kleinzoontje. Wij hebben daardoor samen met de ouders op een goede manier afscheid kunnen nemen. Elke dag kwamen jullie even langs om te kijken of jullie nog iets voor de ouders konden betekenen.
  Ook de nazorg voor de ouders was prettig. Nogmaals dank daarvoor!

  Ronald en Thea

 • #22

  Dirk van de kerke (zondag, 25 april 2021 08:52)

  Wim en Ineke.
  Hebben de uitvaart van mijn vader tot in de puntjes geregeld.
  We konden op een fijne manier afscheid nemen.
  En ze hadden alle tijd voor ons niets was teveel en Wim regelde het.
  Ik heb er echt een goed en fijn gevoel aan over gehouden ondanks dat ik mijn vader erg mis.
  En de nazorg voor mijn moeder helemaal super.
  Nogmaals heel erg bedankt voor jullie goede zorgen.

 • #21

  Mathilde Palma (woensdag, 30 december 2020 18:28)

  Ineens beland je in een situatie waarvan we allemaal weten dat die eens gaat komen, maar waar we niet stil bij staan. Hoe gaat zoiets, wat moeten we regelen? 1 telefoontje naar Wim en vanaf dat moment stonden Wim en Ineke voor ons klaar om ons te begeleiden bij het afscheid van mijn vader. Alles wat wij wilden voor mijn vader maakte Wim mogelijk, niets was hem te gek (wat best bijzonder is bij zo'n perfectionistisch gezin als dat van ons). Wat mij het meest is bijgebleven, is dat het zo vertrouwd was met Wim en Ineke om ons heen, ze waren onzichtbaar aanwezig in het gezin. Nog altijd, bijna 1 jaar naar dato, is er de oprechte persoonlijke belangstelling van zowel Wim als Ineke. Wij kijken dankzij Wim en Ineke terug op een heel mooi, persoonlijk en perfect afscheid van mijn vader en dat is goud waard!

 • #20

  fam Hannema (zondag, 20 december 2020 19:38)

  Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede hulp die jullie hebben gegeven bij de uitvaart van onze (schoon) moeder en oma. De begeleiding was erg goed en duidelijk ook naar de kinderen toe.

 • #19

  B.J. Schipper (donderdag, 17 december 2020 21:25)

  Na het plotselinge overlijden van mijn schoonmoeder hebben Wim en Ineke ons begeleid naar een waardig afscheid. De dagen voorafgaand van de uitvaart is Wim elke dag bij ons langs gekomen om stap voor stap de uitvaart door te nemen en te regelen. Iedere dag werd het draaiboek aangevuld en waar nodig aangepast. Het persoonlijke contact en de adviezen die wij kregen, hebben wij als familie erg kunnen waarderen. Ook de kinderen werden door Wim en Ineke niet vergeten maar betrokken en begeleidt richting de dag van de uitvaart.

 • #18

  Patricia Schipper (donderdag, 17 december 2020 21:02)

  Na het plotselinge overlijden van mijn moeder hebben wij als familie contact opgenomen met Wim. Hij is zeer professioneel en heeft ons gedurende de week erg goed geholpen en veel met ons meegedacht. Elke dag kwam hij langs met een update over hoe de crematie zou verlopen. Niets was te gek. Hoe vaak wij het ook veranderden. Hij is zeer vriendelijk en mochten we in de toekomst iemand nodig hebben nemen we zeker contact met hem op.

 • #17

  Theo en Ike Peursum (zaterdag, 18 juli 2020 23:06)

  Wim en Ineke hebben de uitvaart van onze moeder en zus Nelly Peursum op voortreffelijke wijze verzorgd en geregeld. Het was tijdens de lock-down periode, maar ze hebben toch zo veel mogelijk ruimte kunnen geven aan het rouwproces. Hun persoonlijke belangstelling achteraf was hartverwarmend. Wim en Ineke, hartelijk dank!

 • #16

  Yvonne Hoekstra (vrijdag, 19 juni 2020 18:31)

  Wim Hendriks en zijn vrouw Ineke hebben de uitvaart van onze tante gedaan. Wim is vriendelijk, meelevend, meedenkend en doortastend. Een super man om als uitvaartbegeleider te hebben. Levert ook veel nazorg. Dit is de tweede keer dat Wim ons geholpen heeft dus dat zegt genoeg.

 • #15

  Winny en familie (woensdag, 10 juni 2020 18:45)

  Een geweldige man die een uitvaart verzorgt met gevoel voor onze lieve moeder een steun die je hard nodig heb,zo prachtig geregeld vanaf MEPPEL tot Amsterdam dank namens de kinderen

 • #14

  Dicky Haze (maandag, 01 juni 2020 19:17)

  Toen mijn moeder plotseling overleed, hebben we als kinderen en kleinkinderen contact opgenomen met Wim Hendriks Uitvaartbegeleiding. We zijn blij met de manier waarop de uitvaart door Wim en Ineke in nauw overleg met ons vorm heeft gekregen. Geen moeite was te veel. Veel tips werden gegeven, maar nooit werden Wim en Ineke opdringerig.
  Wij kunnen hen bij iedereen aanbevelen!

 • #13

  Marianne Sleurink (woensdag, 29 april 2020 11:57)

  Een bijzonder persoonlijke begeleiding, nemen alle zorgen uit handen en regelen het tot in de puntjes op een warme, betrokken wijze.

 • #12

  Els Hergaarden (maandag, 13 april 2020 19:05)

  Wim en Ineke wat waren jullie tijdens onze verdrietige periode met het verlies van Michiel, onze grote steun en toeverlaat. In de hectiek van de Corona waar Michiel niet aan is overleden en wij ons wel aan de afspraken moesten houden wat hebben jullie ons daar goed in begeleid. Wat een geduld en liefde hebben jullie toegepast in deze voor ons moeilijke periode. Wat was het voor jullie ook moeilijk om een uitvaart in deze crisisperiode goed voor de nabestaande te verzorgen. Wim en Ineke in deze crisis periode kan ik jullie aanbevelen om de uitvaart met of zonder Corana door jullie te laten verzorgen. Wij als gezin zijn jullie zeer dankbaar en de kleinkinderen zo klein als ze waren zijn niet vergeten en kunnen niet anders dan jullie met een zeer warm hart aandragen waar er afscheid genomen moet worden van een dierbare. Wim en Ineke wij hebben het volste vertrouwen in de herdenkingsdienst die jullie ook met ons gaan verzorgen.

 • #11

  Familie van der Weert (woensdag, 15 januari 2020 01:20)

  Na het overlijden van onze vader en man, hoorden we van onze buren over Wim en Ineke Hendriks, waarop we direct contact hadden opgenomen.
  Meteen met Wim een afspraak gemaakt die een paar uurtjes later langs kwam. Gezien het voor ons de eerste keer was dat we een uitvaart moesten regelen, waren we ontweiend en heeft Wim ons zeer goed bijgestaan. Buiten al ons verdriet, hebben we onze vader en man een mooie uitvaart kunnen geven dankzij Wim en Ineke Hendriks. Bedankt!
  Familie van der Weert

 • #10

  Anita van den Berg, 7 juni 2019 (maandag, 16 september 2019 19:37)

  Na het overlijden van mijn vrouw Anita van den Berg en onze moeder, zijn wij in contact gekomen met Wim en Ineke Hendriks Uitvaartbegeleiding. De reden om voor hun te kiezen was na een ervaring bij een overlijden van iemand die verder van ons af stond. De manier waarop zij deze uitvaart begeleid hadden sprak ons aan. Nu wij zelf met een overlijden van onze naaste geconfronteerd werden was dit een reden om contact te zoeken met deze uitvaartbegeleiding. Vanaf het eerste contact voelde het goed en vertrouwd, alles was bespreekbaar met oog voor detail. Vooral hoe de kleinkinderen voorbereid en door middel van de troostrugzak begeleid werden heeft ons aangesproken. Ook onze speciale wensen waren bespreekbaar. Ondanks het verdriet koesteren wij deze herinnering en kijken we met een goed gevoel hierop terug.
  Arnold van den Berg en kinderen.

 • #9

  Laura van Deventer-Kleppe (donderdag, 08 augustus 2019 15:05)

  Wim en Ineke zijn vakkundige uitvaartbegeleiders. Een fijne en hulpvaardige steun in de moeilijke tijd na het overlijden van mijn vader. Ze hebben alles wat er bij kwam kijken hartstikke fijn begeleid. Ze stonden dag en nacht klaar met een luisterend oor en goede tips om de uitvaart zo bijzonder en persoonlijk mogelijk te maken. We kijken terug op een mooi afscheid.

 • #8

  Finy Lekatompessy (donderdag, 06 juni 2019)

  Beste Wim,
  Bedankt voor de warme en persoonlijke begeleiding tijden de crematie van onze Jan van 't Hul.
  Met vriendelijke groeten,
  Jan en Finy Lekatompessy

 • #7

  Johan en Renette Dirven (zaterdag, 16 maart 2019 13:09)

  Wim en Ineke zijn er voor de familie, zijn betrokken en werken erg persoonlijk. Alles is bespreekbaar en mogelijk.
  Wim ziet alles zelfs de kleinste details.
  Bedankt voor de afgelopen week, jullie hebben gezorgd dat het afscheid van onze vader/schoonvader zeer goed is verlopen.
  We houden er een warm gevoel aan over.
  Johan en Renette Dirven

 • #6

  Jeanet van Dijk (zaterdag, 22 december 2018 12:28)

  Wim Hendriks via dit gastenboek wil ik en mijn familie je bedanken voor je zorg, aandacht en deskundige begeleiding, na het overlijden van onze lieve Moeder.
  We hadden geen mooiere begrafenis kunnen wensen.
  Onze welgemeende dank daarvoor.
  Met vriendelijke groeten
  Jeanet van Dijk.
  Namens de familie.

 • #5

  Els Willemsen (maandag, 15 oktober 2018 07:32)

  Wim en Ineke,
  Wat fijn dat jullie ons zo goed geholpen hebben met afscheid van mijn vader! De wensen voor de uitvaart lagen bij ons nogal uiteen. Jullie hebben dit mooi samen weten te brengen zodat het voor ons allen erg prettig was. Wim je bent een goede vakman! Je was er elke dag, ook al was het niet in buurt, super! Voor de kinderen had je wat speciaals en ook boekjes die mooi bij het afscheid passen. We wiilen jullie bedanken voor de goede begeleiding. Ook op onbekend terrein doen jullie het fantastich!

 • #4

  Dorothé Kok (maandag, 30 juli 2018 12:43)

  Wim, ik kan zoveel mooie woorden zeggen over de manier waarop jij, samen met Ineke, het afscheid van mijn moeder Truus de Kleine, hebt geregeld dat ik niet weet waar te beginnen. Je had het afscheid een jaar geleden al met mijn moeder doorgesproken en dat gaf zo ontzettend veel steun bij alle beslissingen die nu ineens heel snel genomen moesten worden.
  Bij dat hele proces van afscheid nemen was je deskundig, rustig, bijzonder betrokken en niets was je teveel. Hierdoor, en mede doordat je mijn moeder ook goed hebt gekend, werd dit een heel mooi en persoonlijk afscheid. Ook na die tijd hebben jij en Ineke nog veel voor ons gedaan. Alle lof en heel, heel veel dank!!

 • #3

  J. Hollander (dinsdag, 19 juni 2018 15:32)

  Wim, je hebt fantastisch persoonlijk werk geleverd.
  Zorg op maat, een luisterend oor en respect voor ieder mens.
  Geen vraag is je te veel, geen moeite te groot. Je bent duidelijk, informeert goed, maar buiten alles lever je rust en overzicht in een lastige periode.
  Wat mooi dat er ook specifiek aandacht is voor de jonge kinderen die bij de familie horen. Je hebt daar samen met Ineke goed over nagedacht, en met jullie tasje vol mooie spullen dragen jullie bij aan de verwerking van het verdriet van de kinderen.
  Bedankt!