Tom Schrijer


07-12-1949


01-05-2024Lieve mensen,

De kinderen en kleinkinderen van Tom zouden het op prijs stellen als jullie in het condoleancebericht iets willen vertellen over wat Tom voor jullie heeft gedaan of heeft betekend! 

 

Daar halen zij veel kracht en steun uit, het zal ze goed doen!

Commentaren: 326
 • #326

  Desiree Legemaat (vrijdag, 17 mei 2024 18:48)

  Veel sterkte met het dragen van jullie verlies van opa en ( schoon)-vader. Jullie opa en vader was inderdaad zeer spontaan. Ook ik heb dat migen ervaren. Onze cavia Bruno kreeg Tom als taxi- chauffeur toen hij moest worden geopereerd. Tom bood dit spontaan aan toen ik, na een door Quintus georganiseerde kerstochtend, vertelde dat ik wat later was omdat ik van de dierenarts kwam. Die had gezegd dat Bruno (zo heet onze cavia) nog diezelfde week geopereerd moest worden. Als echte Kampenaar lukte het Tomom op tijd te komen. Dit was die ochtend extra bijzonder omdat het verkeer ( vanwege een ernstig ongeluk) bij de dierenarts vaststond en daarmee veel wegen in Kampen. Dat Tom een mens is met een bijzondere warme persoonlijkheid en echte dierenvriend heb ik in onze korte ontmoeting ervaren. Leuk om te lezen dat hij de babyzaak in Kampen had. Ik was consultatie- buro-arts in Kampen. Veel sterkte!

 • #325

  Gerrit de Wilde (donderdag, 16 mei 2024 20:07)

  familie Schrijer gecondoleerd met het overlijden van Tom.
  ken Tom van de periode Kinderwagenpaleis.
  Veel lol met hem gehad.

 • #324

  Nico van Maastricht (maandag, 13 mei 2024 12:02)

  Ik ken jullie vader als een vriendelijke, opgewekte en heel joviale man. Hij stond altijd van verre al te zwaaien en te roepen, echt heel leuk. Altijd in voor een praatje, altijd een paar vrolijke woorden. En vroeger ook nog wel eens wat handel. Een paar betonnen otters voor in de tuin of zoiets :) In herinnering blijft hij nog wel even voortbestaan!

 • #323

  Eric Lorist (zondag, 12 mei 2024 17:31)

  Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst!!

 • #322

  Rein Mondria (vrijdag, 10 mei 2024 19:58)

  De eerste fiets van me zoon werdt bij jou gekocht , wilde wel een update van de vorderingen hihi hi Rein lukt het hem al zonder zijwieltjes . Altijd even kletsen als we elkaar tegen kwamen. Hij had veel geduld en oog voor kinderen.

 • #321

  Jeannette Krens (vrijdag, 10 mei 2024 17:45)

  Voor 40 jaar en 3 maand terug, m'n eerste kinderwagen gekocht, met de belofte, dat er géén 2 e in Kampen zou rijden.
  Die belofte is hij echt nagekomen.
  Lief ondernemers paar.
  Rust zacht Tom.

  Kinderen en verdere familie Gecondoleerd.

 • #320

  Bertha van Dijk (vrijdag, 10 mei 2024 16:02)

  Ik heb hem leren kennen in het kinderwagenpaleis.
  Wilde pampers kopen. Hij zei mag het eigenlijk niet zeggen. Maar je kan beter naar de trekpleister of kruitvat gaan is veel goedkopen met een knipoog dat was im 1980
  Ook heb ik daar in 1982 de baby uitzet gekocht voor mijn 2 de dochter.
  Zo'n fijne man. Altijd vriendelijk.
  Ook diverse keren gesproken op de burendag/kleedjes mark bij de cellesbroek.
  En bingo.
  Echt een man met een hart van goud. Altijd vriendelijk en tijd voor een praatje.
  Een goed mens is heengegaan. �

 • #319

  Theo Tjeerd Ploegstra (vrijdag, 10 mei 2024 12:37)

  Gecondoleerd familie en vrienden van Tom. Wat een hartverwarmend persoon is zo plots weg. Altijd in voor een praatje, altijd actief en behulpzaam voor iedereen. Ik de persoonlijk terug aan een mooie tijd op camping roggebotsluis waar ik Tom en de familie (beter) leerde kennen. Ook daar veel samen meegemaakt en Tom was altijd actief activiteiten aan het organiseren en altijd zeer betrokken en behulpzaam met het reilen en zeilen van het vakantiepark. Een prachtige tijd om op terug te kijken. Bedankt Tom! Rust zacht�
  Aan de familie, heel veel sterkte toegewenst.
  Jullie zitten mij in het hart��

 • #318

  Annie en Eef van Moerkerk (vrijdag, 10 mei 2024 11:07)

  Beste familie,
  Allereerst gecondoleerd met het plotselinge verlies van jullie vader en opa Tom.
  Wij kenden hem al vanaf dat jullie en onze kinderen op school zaten. Hij was toen de organisator van activiteiten commissie bij De Schaepmanschool.
  Altijd vrolijk en in voor een grap. Veel sterkte.

 • #317

  Gosse Noppert (donderdag, 09 mei 2024 23:07)

  Tom was een bijzonder en hulpvaardige persoon. Hij reed bij ons als vrijwilliger op de bus bij PGVZ. Altijd vrolijk en in voor een grapje de cliënten waren gek met hem. Hij heeft veel voor onze organisatie gedaan. Tom bedankt en rust zacht.

 • #316

  Robert & Rianne Polinder (donderdag, 09 mei 2024 20:31)

  Tom altijd goed gemutst en in voor een lolletje. Draaide een aantal keer vol passie de bingo’s voor Duchenne Team Daney. Op de rommelmarkt met Pinksteren op de biechtstoel � waar hij het later als we elkaar weer zagen altijd weer over begon. Een prachtige lieve man is heen gegaan. Veel sterkte voor de hele familie. Lieve groet Robert en Rianne Polinder

 • #315

  Klaas Schotanus (donderdag, 09 mei 2024 16:56)

  Via deze weg gecondoleerd met jullie vader zo snel na jullie moeder. Sterkte de komende tijd om een en ander te verwerken

 • #314

  Adri Donkert (woensdag, 08 mei 2024 18:32)

  Tom was een mens uit een stuk en stond altijd klaar voor een ander

 • #313

  Lemstra (woensdag, 08 mei 2024 18:06)

  Kende Tom al heel wat jaren voor het eerst ontmoet in de periode rond het jaar 2000 met zn handeltjes in van alles en nog wat, kan me nog herinneren de aankoop van een elektrische F1 Ferrari en een mini racemotor. Later op de camping Roggebotsluis waar we over en weer elkaar voorzagen van wat handeltjes. Tom was daar ook met zijn aanhangwagen het inzamelpunt voor het oude ijzer. Rust zacht Tom en een mooie tijd in het hiernamaals.

 • #312

  Guy fijn (woensdag, 08 mei 2024 16:53)

  Wat heb ik enorm gelachen hoe hij met mij alle lootjes probeerde te verkopen op de burendag aan de akelei.
  Ik herinner hem als een man met een hart van goud en was altijd positief gestemd ook al ging zijn gezondheid achteruit.

 • #311

  Jos en Liesbeth van Olst (woensdag, 08 mei 2024 15:19)

  Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa
  wij denken aan jullie was een hele lieve man

 • #310

  Kirsten korteschiel (woensdag, 08 mei 2024 14:10)

  Gecondoleerd met het verlies van Tom.

  Ik ben regelmatig in de babyhoek en bij Tom en Ria thuis geweest.
  De logeerpartijen met Natalie als we dan op de hondjes moesten passen kan ik mij nog goed herinneren.
  Niks was te gek..hele lieve,leuke gezellige mensen.
  Veel sterkte samen.

 • #309

  Gonnie (woensdag, 08 mei 2024 13:39)

  Gecondoleerd veel sterkte samen
  Lieve man altijd in voor een praatje

 • #308

  Henk Wessels (woensdag, 08 mei 2024 11:50)

  Via Facebook vernam ik van het overlijden van Tom Schrijer. Ik herinner mij hem nog van lang geleden toen ik als kind met m’n ouders op Camping Roggebot stond. Tom was voor ons de goedlachse man, die altijd bingo organiseerde. Super vriendelijke man die veel kinderen heeft vermaakt met z’n bingo(prijzen). Voor familie en nabestaanden, heel veel sterkte gewenst.

 • #307

  Trudi Brink (woensdag, 08 mei 2024 11:40)

  Gecondoleerd met het verlies van Tom, een man met een groot sociaal hart. Vanzelfsprekend ken ik hem, als Kampenaar, vanuit zijn onderneming: het Kinderwagenpaleis. maar het best leerde ik hem toch de afgelopen jaren kennen.

  Zo heeft hij meegeholpen de groep Boemerang senior in Reyersdam groot te maken. Hij stimuleerde mensen om aan te haken. En ontbrak iemand twee keer, dan vroeg hij de mensen die wel aanwezig waren: wie gaat er langs of belt even? Hij schroomde ook niet om het woord te nemen om aan bestuurders duidelijk te maken dat dit soort initiatieven belangrijk zijn voor de samenleving. Een ware pleitbezorger!

  Het laatst sprak ik hem op zaterdag 13 april, in het museum. Hij kwam om 2 objecten te laten zien aan de aanwezige taxateurs: een grote pot en een apparaatje waarmee je iemand een schok kon toedienen. Toen hij even moest wachten en we aan de praat raakten, werd hij geëmotioneerd. Ik begreep dat het leven hem op dat moment niet meeviel.

  Jullie zullen Tom erg missen, daarvan ben ik overtuigd; en vele anderen met jullie. Sterkte toegewenst, Trudi Brink.

 • #306

  Gé Fasse & Karin van Dijk (woensdag, 08 mei 2024 11:29)

  Lieve familie van Tom,

  Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte met het overlijden van jullie lieve (schoon)vader en opa.
  Wij zijn hem heel dankbaar dat hij ons heeft kunnen en willen rijden naar de crematie van ons zusje en tante❤️
  Nogmaals heel veel sterkte voor jullie.

  Lieve groet

 • #305

  Drieske van 't veen (woensdag, 08 mei 2024 10:56)

  Gecondoleerd en heel veel sterkte samen.

 • #304

  Jonn van Zuthem (woensdag, 08 mei 2024 10:24)

  Beste familie Schrijer,
  Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van het verlies van jullie vader en grootvader. Heb Tom enkele malen gesproken over het melkbusschieten in Kampen en jullie angstige oudejaarsnachten aan de Hagenkade. De eerste keer was dat met jullie moeder Ria op de achtergrond op de bank voor de televisie. Mooi stel. Jullie grootvader nam het stadsbestuur (met name burgemeester Henk 'Watergolf' Kleemans) nog altijd kwalijk dat de ondernemers zo in de steek waren gelaten. Aan de andere kant relativeerde hij - Brunneper als Tom was - de ellende uit die turbulente jaren ook wel weer. Sociale man, met voortdurend een glimlach op zijn gezicht. Nogmaals sterkte. Hartelijke groet, Jonn van Zuthem

 • #303

  Jan en Joke Stoffer (woensdag, 08 mei 2024 10:12)

  Heel veel sterkte samen.

 • #302

  Hanjo IJkhout (woensdag, 08 mei 2024 10:02)

  In de loop der jaren heb ik jullie vader goed leren kennen. Niet alleen van de Tante Vroeshdagen op de boerderij, maar Tom zat altijd vol goede ideeën. Ik herinner me nog dat hij bijv. met de Kamper Ui t dagen een hoogwerker liet komen zodat het publiek over de stad uit kon kijken. En dat was één van de vele goede invallen. Tom was een creatieve man
  Wat zullen jullie hem missen. Ik wens jullie dan ook veel sterkte , nu en in de toekomst

 • #301

  Janine Kroon-Meliesie (woensdag, 08 mei 2024 07:45)

  Gecondoleerd met dit grote verlies voor nu en in de toekomst….
  Als ik aan Tom denk is dat de camping, pappa van Bianca, Patrick en Sarina, de vele kinderbingo’s, de babywinkel, de honden waar hij mee liep, chocomel en natuurlijk Sinterklaas… hij gaat gemist worden door velen

 • #300

  Marianne Jansen (dinsdag, 07 mei 2024 22:20)

  We hebben als Schrijer familie een grote familie met vele neven en nichten
  Dit was toch echt een neef waar je je bij gezien,geliefd,en thuis voelde
  Een ondernemer in hart en ziel
  Marianne uit Leiden

 • #299

  Floor & Alexandra van der Haar (dinsdag, 07 mei 2024 22:20)

  Heel veel sterkte voor iedereen met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa.
  Ook voor velen een vriend dat is overal te lezen.
  Lieve Groet.

 • #298

  Frans van der Kolk (dinsdag, 07 mei 2024 22:08)

  Fantastische man die veel betekend heeft voor de stad Kampen. Vele leuke gesprekken gehad en elkaar altijd geholpen! Sterkte aan de kinderen en familieleden! Jullie kunnen trots zijn! ❤️

 • #297

  Jan en Gerda (dinsdag, 07 mei 2024 21:36)

  Gecondoleerd samen, heel veel sterkte gewenst nu en in de komende tijd!
  Wat een groot gemis om in zo’n korte tijd jullie ouders kwijt te raken…..�
  Zoals zovelen hebben wij ook onze babyuitzet daar gekocht….

  J&G

 • #296

  Bianca de Just (dinsdag, 07 mei 2024 21:29)

  Tom heeft mij altijd veilig weg gebracht en opgehaald naar en van mijn dagbesteding bij PGVZ in de buurt . het was altijd gezellig in de bus . hij had altijd een praatje voor mij.

  dit is de gedachte van Bianca en beschreven door haar vader.

  gecondoleerd met het verlies van Tom.

 • #295

  Bianca Van den Burg vermeer (dinsdag, 07 mei 2024 20:57)

  Tom en Ria een begrip in kampen, wie kende hun niet.
  Altijd geïnteresseerd en liefdevol. Veel met ze gelachen.
  En al snel een opa en oma voor welk kind dan ook.
  Want bij hun mocht 'bijna' alles.
  Zie de kinderen nog voorbij de caravan rijden met de scootmobiel. Mag van opa Tom. En als afsluiter een ijsje van oma Ria.
  Zoveel herinneringen die opeens aan je voorbij flitsen wanneer je hoort dat iemand er niet meer is.
  Tegelijkertijd denk ik aan de kinderen en kleinkinderen.
  Het was misschien niet het ouderlijk huis, maar wel het ouderlijk thuis. En dat is en blijft een groot gemis.
  Wees zuinig op elkaar en steun elkaar. Heel erg veel sterkte en kracht samen �

 • #294

  Seinie van Dijk (dinsdag, 07 mei 2024 19:26)

  Ik had in 1980 5 jaar Cafe de Pomp Tom heeft toen voor mijn een afscheid film gemaakt 31 Dec 1985. en ook een film van de klanten een Dagje uit Heel veel sterkte met het verlies van Tom ��

 • #293

  Piet Soepboer (dinsdag, 07 mei 2024 18:57)

  Dag familie van Tom,
  Veel sterkte gewenst na et overlijden van Tom. We kennen Tom van de Buitenhaven, de babyzaak waar we veel babyspullen hebben gekocht en zijn handen op de markten. Een vriendelijke, behulpzame en ondernemende man is heengegaan...gecondoleerd.

 • #292

  John van den Belt (dinsdag, 07 mei 2024 17:39)

  Lieve Familie,
  Heel veel kracht en sterkte toegewenst bij het verlies van jullie vader en opa, ik herinner mij Tom als een lieve man met altijd een praatje en interesse, hij vertelde altijd dat ik samen met Bianca in de box lag bij hun thuis mijn ouders woonden namelijk aan de buitenkade en er is altijd een band gebleven en ik zal hem missen!
  Groeten John van den Belt

 • #291

  Jose (dinsdag, 07 mei 2024 17:29)

  Heel veel sterkte in deze tijd. Het was fijn om met Tom (en Ria) samen te werken in de praktijk. We hebben veel plezierige momenten gehad en serieuze gesprekken. Waardevol voor beide! Hij zal gemist worden.

  Groet,
  Jose van Fysiotherapie Papegaaij en Tegelaar

 • #290

  Gerda Hulsman (dinsdag, 07 mei 2024 16:48)

  Wat een schrik, ik was op vakantie.
  We kenden Tom al van voeger, De baby winkel, we kochten daar onze spulletjes.
  En onlangs heef hij mij de kneepjes van het Bingo draaien geleerd bij het zwembad.
  Heel veel sterkte met dit plotselinge verlies van jullie vader, schoonvader en opa.

 • #289

  Joke fan de Vorstenbosch v Dijk (dinsdag, 07 mei 2024 16:14)

  Veel sterkte met het plotseling verlies van jullie vader/schoonvader/opa

 • #288

  Theo.van.Grafhorst (dinsdag, 07 mei 2024 16:12)

  Wij zagen elkaar niet vaak maar kenden elkaar wel.
  Ook waren wij een beetje familie van elkaar,mijn oma was een schrijer.
  Wij wensen de familie veel sterkte toe.

 • #287

  Carla van den Berg (dinsdag, 07 mei 2024 16:00)

  Gisteren middag bij thuiskomst van mijn vakantie ontdekte ik de overlijdenskaart van jullie (schoon)vader en opa op het prikbord in het ommeland.
  Wat een enorme schrik!!!
  Ik heb Tom de afgelopen 1,5 jaar leren kennen als een gezellige en fijne buurman.
  Ondanks zijn ziekte, bleef hij actief.
  Zo versierde hij (samen met Jan) het appartementen complex gezellig voor de feestdagen.
  Ik kan niet stilzitten, laat mij maar gaan, was iets wat hij telkens zei als je hem je hulp aanbood.
  Wat zal hij gemist worden!!!
  Ik wens jullie veel sterkte met het verlies van een geweldige (schoon)vader en opa

 • #286

  Marijke de Vries (dinsdag, 07 mei 2024 15:49)

  Wij kochten vroeger alle babyspullen altijd bij Tom. Hij gaf altijd goed advies, was niet te duur en een zeer vrolijk en vriendelijk man. Wij wensen de kinderen veel sterkte en steun bij het verlies van hun geliefde (schoon)vader.

 • #285

  Jan en Leida van der Hoven (dinsdag, 07 mei 2024 15:49)

  Wij herinneren Tom als een hele fijne behulpzame buurman en vriend in de tijd dat wij in de Ratelaar woonden. Veel gelachen met Tom tijdens het kaarten. Leida heeft nog een tijdje in het kinderwagenpaleis gewerkt. Ikzelf ben Henny en herinner mij Tom als een bevlogen en vrolijke buurman die altijd in was voor een praatje..
  Hij zal zeker gemist worden, heel veel sterkte en kracht voor jullie allemaal. Jan en Leida vd Hoven en Henny vd Hoven.

 • #284

  Janny Diender (dinsdag, 07 mei 2024 15:07)

  Gecondoleerd
  En ik heb bij jullie gezin gewerkt als kraamverzorgster toen Sarina is geboren
  Ik leef met jullie mee, met dit grote verlies

  Groet Janny Diender

 • #283

  Esther,Erik en kinderen (dinsdag, 07 mei 2024 14:08)

  Lieve familie, ons oprechte medeleven, we wensen jullie alle kracht en sterkte toe met het verlies deze mooie man.
  Tom had altijd een aardig woord voor iedereen. Soms zagen we elkaar lange tijd niet maar als we elkaar tegen kwamen altijd even een praatje. Ook onze kinderen zagen hem wel eens en vonden hem erg lief. Als een leuke opa. De laatste x dat wel elkaar zagen en spraken hebben we lang gesproken over de opa van Erik ( meneer kale) waarvan hij het pand had overgenomen en hoe ze samen op hun eigen toch ook wel koppige manier zaken kon doen. Ik zag het al helemaal voor me. We konden altijd heerlijk kletsen. Mooi zoals hij de wereld een stukje mooier maakte. Zoals Tom is er geen 1! Op de heugte leerde hij mijn dochter onderhandelen over iets wat ze graag wilde kopen en toch kreeg ze het natuurlijk gratis mee. Dat was Tom en zei ja ze heeft wel wat geleerd toch! Mijn zoon kreeg wel eens een knuffel in het voorbij gaan en maakten ze even een praatje dat hij stotterd en slecht praat maakte Tom niks uit, ach ik heb de tijd zei hij dan en met de avondvierdaagse een bosje bloemen en een zakje snoep zoonlief genoot daarvan en Tom zag je ook genieten.
  Ik zou nog zoveel kunnen schrijven over deze bijzondere man.
  Hoop dat al deze mooie herinneringen kracht geeft, een lach op jullie gezicht tovert en troost bied.

  Sterkte
  Lieve groet
  Erik, Esther, Tess en Tigo

 • #282

  Albert en Gerda van der meer (dinsdag, 07 mei 2024 13:13)

  Gecondoleerd met het verlies van jullie vader
  Een fijne aardige kerel,zo herinneren wij hem
  Een groot gemis voor jullie en veel andere mensen
  Sterkte

 • #281

  Jan en Ladda Beute (dinsdag, 07 mei 2024 04:31)

  Gisteravond om 19.00 uur SE Asia time, wij beiden de life streaming rechtstreeks mogen bijwonen alhier in Thailand.
  Een indrukwekkende mooie en plechtige uitvaart ceremony, vooral de emotionele afscheid toespraak van de Dochter en kleindochter gaven aan wat voor iemand Tom altijd geweest was.
  Nog van hieruit veel sterkte toegewenst met het verlies van je vader en grootvader.

  Jan en Ladda.

 • #280

  Michiel en Jacqueline de Groot (dinsdag, 07 mei 2024 00:57)

  Lieve familie,
  Elkaar aankijken en zien wat je voelt is het mooist en daar is jullie familie zo goed in. Tom zal altijd in onze harten zijn gesloten omdat hij ondanks alle nare zaken enorm positief, vrolijk en enorm betrokken bleef bij de stad. Wat hij deed doen maar weinig mensen maar Tom maakt hiermee juist het verschil. Wat een ongelofelijk lieve eerlijk man was Tom, wij gaan hem echt enorm missen, maar jullie nog meer natuurlijk. Wat doen jullie het samen goed. De genen van eerlijkheid, weldoen en betrokkenheid heeft hij duidelijk aan jullie allemaal doorgegeven. Die erfenis is onbetaalbaar.

 • #279

  Monique Hoekman - Schrijer (maandag, 06 mei 2024 21:36)

  Lieve ome Tom,

  Vanmiddag hebben we samen met jouw gezin, familie en vrienden in de aula van crematorium Reestborgh in Meppel herinneringen opgehaald. Prachtige herinneringen waarvan ik ook bij een deel betrokken ben geweest. Een herinnering die ik was vergeten was de mercedes die wat later bleek uit twee auto's te bestaan. Zoiets was dus echt een pech dingetje voor jou maar achteraf komisch om te horen.
  De afgelopen dagen kwamen ook mijn eigen herinneringen aan jou regelmatig in mijn gedachten voorbij.

  Zomaar een paar van mijn herinneringen aan jou:

  De tijd dat jullie in de Ratelaar woonden en wij iets verder op in de Zenegroen. Als kind liep ik dan naar jullie toe. Als ik bij jullie kwam was het altijd even spelen met de hond, als ik het goed heb een witte poedel genaamd; Anuska
  Ik herinner mij de zes-kamp spelen met de hele familie in het bos. Jij hebt dit nog op film staan. Ook de sneeuwuitjes met slee in het bos met de hele familie was een leuke tijd.
  Een aantal jaren lang was er ieder jaar het Goosen- Diender toernooi waarbij jij ons allemaal, de hele familie als afsluiter uitnodigde voor een etentje. Ook heb ik mooie herinneringen aan de babyhoek. Iedere vrijdagavond even een bakkie koffie halen bij de koffietafel achter in de winkel en soms na sluitingstijd nog boven verder bijkletsen. Ook de zomerse zondagen met z'n allen naar het Heerdestrand zal ik niet vergeten.
  Jullie gingen jaren lang met mijn ouders op vakantie en een aantal jaren daarvan zorgde ik voor jullie hond. Ik ben zijn naam even kwijt maar het was een joekel van een new found lander.
  Vanmiddag heb ik een aantal foto's van jullie met mijn ouders voorbij zien komen. Het was mooi om dit terug te zien.

  Vanaf 2009 begon de tijd met jullie samen op camping Roggebotsluis. Zowel bij de aankoop van onze 1e als de 2e stacaravan was jij betrokken. Niet alleen betrokken, eigenlijk was jij degene die alles voor ons regelde. Van aankoop tot oplevering en bij alles wat er tussen in zat, jij regelde het allemaal. Jij was hierin onze steun en toeverlaat.
  Jarenlang zorgde jij samen met tante Ria voor onze hondjes, Mody en Bodo. Jij liet ze iedere dag uit tijdens mijn werk en in de zomermaanden op de camping waren ze altijd bij jullie. Zodra wij uit het werk kwamen stond altijd de koffie voor ons klaar en ook hebben we regelmatig bij elkaar gegeten.

  Vanaf het moment dat camping Roggebotsluis tot het verleden behoorde hebben jullie nog een paar zomers met veel plezier in ons huis doorgebracht. Voor jullie voelde dit als vakantie en wij waren blij dat jullie nog steeds op de hondjes wilden passen als wij met vakantie gingen.

  Dit zijn zomaar een paar herinneringen maar door de jaren heen hebben we veel met Tante Ria en met jou beleefd. Wederzijdse zorgen, verdriet maar ook veel plezierige dingen konden we altijd met elkaar bespreken en delen. De afgelopen jaren kreeg ik van zowel tante Ria als van jou regelmatig een lief berichtje wat altijd eindigde met: Ik hou van jou.

  Ome Tom,
  Ik wil je bedanken voor alles wat je voor ons hebt betekend en ik koester alle mooie herinneringen.
  Je blijft voor altijd in mijn hart. Ik hou van jou!

  Monique


 • #278

  Dennis Last (maandag, 06 mei 2024 17:20)

  Dank voor je hartelijkheid, je goedheid en altijd elke keer weer je glimlach wanneer we elkaar tegenkwamen. Tom. Dank dat je een vriend voor mijn moeder was.

  Beste familie, sterkte gewenst met dit verlies.

 • #277

  Jan Troost (maandag, 06 mei 2024 10:01)

  Beste familie van Tom. Helaas kan ik niet persoonlijk aanwezig zijn vandaar mijn schriftelijke condoleance. In 2017 heb ik Tom voor het eerst ontmoet toen hij zich aanmeldde als gastheer van Kampen Partners. Als Kampenaar in hart en nieren heeft hij zich ingezet om bezoekers aan de stad wegwijs te maken. Vaak samen met Henk Zenderink bij ondermeer Kerst in Oud Kampen. Helaas kon hij zicht steeds minder inzetten vanwege zijn afnemende gezondheid. Hij mij liet dan met spijt weten dat het niet lukte.
  Mijn laatste herinnering is het gesprek in De Stadsgehoorzaal waar hij samen met zijn trouwe dochter Banca aanwezig was bij de premiere van Core Hanze op 27 december jl. Ik besef nu dat dit ons laatste gesprek was en mij nu extra dierbaar is.
  Ik wens de familie en andere naasten veel sterkte om het verlies te dragen.
  Hartelijke groet, Jan Troost