Hendrik Visscher


28-03-1949


28-06-2023
Commentaren: 13
 • #13

  Anna Roos Noordermeer (donderdag, 06 juli 2023 19:02)

  Lieve Lucas en Joris,

  Hendrik praatte veel over jullie. Hij was super blij met jullie. Super trots. En hij praatte zoals een vader over zijn kinderen praat. De dingen die jullie samen meemaakten, waar hij met plezier over kon lachen. Ook betrokkenheid en bezorgdheid over jullie. En hij had bewondering voor hoe jullie waren veranderd tot mooie volwassenen. Als ik over mijn kinderen praatte, vergeleek hij ze vaak met zijn eigen zonen. Het heeft ontzettend veel voor hem betekend Lucas, hoe jij bij zijn laatste levensfase betrokken was.

 • #12

  Anna Roos Noordermeer (donderdag, 06 juli 2023 18:08)

  Lieve Hendrik,

  Jij was voor mij heel speciaal omdat je heel puur was. We hadden een rechtstreeks contact van hart tot hart. Dat was soms wel wat veel van het goede, en ook jouw heftige emoties en buien van verontwaardiging kreeg ik mee. Maar samen deelden we ook de ontroering van het diepgevoelde oprechte contact. Ik zal je nooit vergeten.

  Je was zeker niet saai. :-) en dat is een understatement. Hendrik 'mooi mens'

  In liefde herinnerd. In mijn hart draag ik je mee. Dankbaar dat ik jou heb leren kennen.

  Anna Roos

 • #11

  Theo Bloks (donderdag, 06 juli 2023 11:00)

  Lucas en Joris,
  Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie vader. Ik ken Hendrik al vele jaren vanuit mijn tijd bij Boekhandel de Slegte en natuurlijk ook gedurende de zes jaar bij Boekhandel Bloks waar hij een graag geziene gast/klant was. Elke week kwam hij wel een boek kopen en een kopje koffie of glas water drinken. De vaste vrijdag ploeg en ik zullen hem zeer missen. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd.
  Theo Bloks Boekhandel Bloks Zwolle

 • #10

  Agnes Reuvekamp (donderdag, 06 juli 2023 08:13)

  Familie en naasten,
  Gecondoleerd met het verlies van Hendrik, ik heb hem in 2013 leren kennen de voorstelling van Amalia Bandi. Een bijzonder mooi kunstzinnig en vooral opmerkelijk mens, dat was hij. � Veel sterkte gewenst.

 • #9

  Bert Matser (woensdag, 05 juli 2023 20:48)

  Lieve Lucas en Joris,
  Mijn innige deelneming met het verlies van jullie vader. Jammer genoeg kon ik niet bij de uitvaart zijn om jullie dat in persoon te zeggen. Ik zie jullie graag weer eens binnenkort. Nog altijd bert_matser@hotmail.com of anders 06-30031517.

 • #8

  Sissi Stahli (dinsdag, 04 juli 2023 07:37)

  Hoi Lucas,
  Ik ben een oud collega en vriendin van Hendrik geweest. Je vader is verschillende keren bij ons op bezoek geweest in Zweden. Alweer zo een 20 jaar geleden waren jullie samen met Tieneke bij ons op bezoek, onze zoon Bo was toen een jaar of 4 - 5 (nu alweer 26) en gek op jullie. Wij hebben daar fijne herinneringen aan. Ik hoop dat morgen jullie gezamenlijke afscheidsdag van Hendrik mooi zal zijn. Wij branden hier een kaarsje en zijn in gedachten bij jullie.
  Lieve groeten van ons uit Zweden,
  Sissi Stahli, Per Erik Gustavsson en Bo Valentin

 • #7

  Anka Pleune (dinsdag, 04 juli 2023 07:18)

  Dag Lucas, familie en anderen...
  Sterkte met het gemis.
  Ik hoop dat de herinneringen je troosten.
  In gedachten is Hendrik nu dikwijls in de buurt. Zijn overlijden was toch een schok voor mij.
  Vooral vorig jaar hebben we veel samen gedaan en altijd gingen de gesprekken ergens over. Ik zal me Hendrik blijven herinneren als een man met een warm hart. Hij hield veel van je Lucas.
  We waren het niet altijd eens maar dat scherpt de geest.
  Helaas kan ik niet naar het afscheid want ik heb een gebroken heup.
  Het zal vast mooi zijn...
  Anka

 • #6

  Peter van Steenwijk. (maandag, 03 juli 2023 23:49)

  Gecondoleerd methet verlies van Hendrik.
  Contact met Hendrik was altijd zo bijzonder. Je voelde zijn betrokkenheid en de gesprekken hadden altijd inhoud. Ik wens kinderen, familie en vrienden sterkte.

 • #5

  Griet Geertsma (maandag, 03 juli 2023 12:24)

  Gecondoleerd met het overlijden van Hendrik
  Sterkte en kracht gewenst voor de komende tijd!

  Griet, medebewoner in Ahornflat

 • #4

  De Gift City (maandag, 03 juli 2023 10:27)

  Met oprechte deelneming.
  Heel veel sterkte toegewenst voor de komende tijd.

 • #3

  Pien (zondag, 02 juli 2023 20:32)

  Ik ontmoette Hendrik tijdens corona. Ik zat op een bankje op de Vechtdijk en hij kwam aanfietsen. Vroeg of hij erbij mocht zitten. Meteen raakten we in een diep (en lang) gesprek. Ook zagen we samen een vos voorbij schieten.
  Na die tijd heeft hij me online opgezocht en nog een bericht gestuurd. Het was een bijzondere ontmoeting. Ik wens ieder die verdriet heeft om zijn gemis al het goede toe.

 • #2

  Monica van Randen (zondag, 02 juli 2023 13:33)

  Lieve Hendrik,

  Het was een mooie tijd met jou in de theatergroep. Bedankt voor de leuke reizen die we met je mochten beleven.

  Namaste.

 • #1

  Céline Stevens (zaterdag, 01 juli 2023 10:41)

  Spelend op het toneel, kijkend naar kunst, kijkend naar ballet, zwemmend door het water, gevraagd en ongevraagd advies aandragend. Waar onze wegen elkaar steeds weer kruisden, je praatte altijd heel rustig doch intens over het leven.

  Onze eerste kennismaking werd getypeerd door de zin; “Humor maakt het dragelijk”.

  Familie, in het bijzonder Lucas, en ook andere betrokkenen, gecondoleerd en sterke met het verlies van de markante en eigenzinnige Hendrik. Ik ben er van overtuigd dat er legio en heel uiteenlopende soorten herinneringen zijn die hem niet kunnen doen vergeten.